Home   »   Over ons

Over ons

De Marketing Koopman is dé media adviseur in de regio Achterhoek. Met een scherpe blik en een krachtig netwerk brengen wij uw bedrijf, evenement, product of dienst bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Laagdrempelig en duidelijk. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Persoonlijk contact


Onze kracht is een persoonlijke aanpak in combinatie met uitgebreide kennis van de markt in de regio en daarbuiten. De Marketing Koopman gaat een stapje verder voor zijn klanten en dat wordt op prijs gesteld. De veelal meerjarige werkrelaties met klanten bewijzen dat deze aanpak ook werkt. 

Totaalaanpak met één aanspreekpunt


Wij geloven in heldere, duidelijke communicatie. Niet alleen in bijvoorbeeld advertenties, maar ook met onze klanten. U werkt daarom altijd met één aanspreekpunt voor alle diensten die wij bieden. Binnen ons totaalpakket kunnen we zo efficiënt werken en snel schakelen als dat nodig is. 

Krant Rheinisch Formaat

DIENSTEN

Media Advies Marketing Koopman

Een prikkelende advertentie in een huis-aan-huisblad, een radiocampagne of online marketing? Door het krachtige netwerk in de regio Achterhoek en daarbuiten weten wij ook voor u de juiste doelgroep te bereiken voor de meest gunstige prijs.

Contact

Contact Opnemen Marketing Koopman

Een vrijblijvend gesprek? Een vraag? Neem gerust contact met ons op. We bekijken graag wat wij voor u kunnen beteken. Bij ons op kantoor of bij u: het is allemaal mogelijk. Wij kunnen ook contact met u opnemen als u dat makkelijker vindt. 

Referenties

Referenties

Wat klanten van ons vinden vinden wij erg belangrijk. Onze persoonlijke aanpak en laagdrempelige benadering wordt erg op prijs gesteld. De veelal meerjarige werkrelaties met klanten bewijzen dat deze aanpak ook werkt. Dat vinden onze klanten ook.