Home   »   Diensten   »   Media advies

Media advies

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik.

Succesvol adverteren

Wij helpen om uw dienst of product zo goed mogelijk onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Succesvol adverteren kan op heel veel verschillende manieren. Als u kiest voor traditionele media of print media kunt u bijvoorbeeld adverteren in lokale of regionale kranten, op tv en radio, via bilboards of folders. Maar ook voor advies voor online adverteren of een combinatie van beiden heeft de Marketing Koopman meer dan twintig jaar ervaring in huis.

Communicatieplan en -strategie

Hoe willen we onze boodschap communiceren? Op welke manier kunnen we onze doelgroep bereiken? In een communicatieplan leggen we vast welke strategie we hanteren om meer mensen kennis te laten maken met uw diensten of producten. Met een communicatieplan, of marketing strategie, helpen we u om de juiste keuzes te maken. Dit doen we smen met u, op een laagdrempelige manier, zonder moeilijke marketingtermen en het liefst tijdens een goed gesprek. Want u kent uw bedrijf, producten en diensten als geen ander en daar horen wij graag meer over.

Media adviseur


Als u kiest voor de Marketing Koopman werkt u altijd met n aanspreekpunt. Van advies tot uitvoering. Doordat we naast het advies ook zelf de productie van bijvoorbeeld advertenties, bijlagen of banners en inkoop van advertentieruimte verzorgen, bieden wij een totaalpakket aan.
Hierdoor werken we ontzettend effectief en bespaart u veel tijd.

Effect van adverteren meten


Ons media advies is gebaseerd op uitgebreide kennis van de markt van in met name de regio Achterhoek. Wij adviseren u vooraf, maar kunnen daarnaast ook het effect van de advertenties meten om bij te sturen waar dat gewenst is. Alles voor de beste campagne voor uw bedrijf.

Media Advies Demarketingkoopman

Bekijk ook:

media inkoop

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

De Marketing Koopman is als Achterhoeks media adviesbureau gespecialiseerd in media inkoop. Door onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk weten we voor u altijd het meeste uit uw marketing- en communicatiebudget te halen.

BEKIJK OOK:
ONLINE MARKETING
Internet Marketing
Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij.
Bekijk ook:
marktonderzoek
Marktonderzoek Regio Marketing Koopman
Wilt u wel eens weten hoe het zit met de interesse voor uw product of dienst in de regio? Met een marktonderzoek komt u erachter waar kansen liggen en welke mogelijkheden er zijn. U kunt zo nog gerichter en doeltreffende adverteren.