Home   »   Diensten   »   Drukwerk Rheinisch

Drukwerk Rheinisch en Berliner formaat

Het drukken van kranten op Rheinisch, half-Rheinisch, Berliner en half-Berliner formaat is een specialiteit waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Doordat wij jaarlijks groot inkopen en een exclusief contract met een grote Duitse drukker hebben, kunnen wij uw drukwerk snel, professioneel en tegen een zeer scherp tarief aanbieden. 

Rheinisch en half-Rheinisch als bijlage


Onze partner kan met een speciale rotatiedrukpers kranten op Rheinisch en half-Rheinisch formaat drukken van 8 tot en met 64 pagina's. Dit formaat valt op, want het is net wat groter dan het bekende tabloidformaat, maar kleiner dan de grote, traditionele kranten. Hiermee onderscheidt u zich. 

Het Rheinisch formaat is 52 cm bij 35 centimeter. Half-Rheinisch is 35 bij 26 centimeter. Vooral het half-Rheinische formaat wordt vaak gebruikt om huis-aan-huis te verspreiden, al dan niet als bijlage bij een weekblad. 

Berliner formaat krant


Daarnaast is het mogelijk om Berliner formaat kranten te drukken. Dit formaat is weer net wat kleiner dan Rheinisch. Kranten worden steeds kleiner en handzamer. Daarom is het Berliner formaat weer populair aan het worden. Toch zien we het in Nederland niet zoveel, en dat komt met name doordat de drukpersen het formaat niet aankunnen. Door onze nauwe banden met drukkerijen in Duitsland, is dat bij ons wel mogelijk. 

Het formaat van Berliner is 47 bij 31,5 centimeter. Half-Berliner is 31,5 bij 23,5 centimeter. 

Krant Rheinisch Formaat

Bekijk ook:

media advies

Media Advies Marketing Koopman

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik. 

Bekijk ook:

online marketing

Internet Marketing

Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij. 

Bekijk ook:

media productie

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

Wij bedénken niet alleen samen met u wat de juiste mediastrategie is, maar voeren het desgewenst ook uit. In samenwerking met een breed netwerk zorgt de Marketing Koopman ook voor productie van uw media-uitingen en reclamematerialen.