Home   »   Diensten

DIENSTEN

De Marketing Koopman biedt een totaalpakket voor de juiste media-aandacht. Door het krachtige netwerk in de regio Achterhoek en daarbuiten weet de Marketing Koopman voor elke klant de juiste doelgroep te bereiken voor de meest gunstige prijs. Samen u bepalen we de juiste strategie om te scoren. Of dit nu met een prikkelende advertentie in een huis-aan-huisblad, een radiocampagne of online marketing is: wij hebben jarenlange ervaring met alle middelen.

Een greep uit onze diensten:

Media Advies Marketing Koopman

MEDIA INKOOP

Goedkoop Adverteren Marketing Koopman Ulft

De Marketing Koopman is als Achterhoeks media adviesbureau gespecialiseerd in media inkoop. Door onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk weten we voor u altijd het meeste uit uw marketingbudget te halen. Pak die kans!

CONTACT

Contact Marketing Koopman

Een vrijblijvend gesprek? Een vraag? Neem gerust contact met ons op. We bekijken graag wat wij voor u kunnen beteken. Bij ons op kantoor of bij u: het is allemaal mogelijk. Wij kunnen ook contact met u opnemen. Graag zelfs!

OVER ONS

Media Advies Demarketingkoopman

De Marketing Koopman is d media adviseur in de regio Achterhoek. Met een scherpe blik en een krachtig netwerk brengen wij uw bedrijf, evenement, product of dienst bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Laagdrempelig en duidelijk.