Home   »   Diensten   »   Goedkoop adverteren

Goedkoop adverteren

Adverteren duur? Dat hangt er vanaf hoe u er naar kijkt. Wij vinden dat u ook goedkoop kunt adverteren. Zeker als u ziet wat adverteren in bijvoorbeeld regionale dagbladen u kan opleveren

Goedkoop adverteren is effectief adverteren


Wij adverteren nooit zomaar. Vooraf brengen we samen met u goed in kaart waar kansen liggen en hoe we die kunnen pakken. Vervolgens zorgt de Marketing Koopman er voor dat dat uw idee helemaal uitgewerkt wordt. En ja, dan kan adverteren ook goedkoop zijn. Want wanneer het beoogde effect bereikt wordt, verdient een goede advertentie zichzelf terug. 

Breed netwerk, scherpe prijzen


Daar kom bij dat de Marketing Koopman vanwege het volume en het grote netwerk zeer scherp kan inkopen bij verschillende mediapartners in de regio en daarbuiten. De goede contacten en voorwaarden onderscheiden ons van andere aanbieders en daar zijn we trots op. De regio kent voor ons geen geheimen en we kennen de tarieven op onze duim. 

"Met de Marketing Koopman is ons bereik gestegen en zijn de kosten gedaald!" 

Imke te Selle - 100% WINTERSWIJK

Verschillende media


Wij helpen veel van onze klanten met het adverteren in bijvoorbeeld huis-aan-huisbladen of regionale kranten. Drukwerk dus. Daar zijn we goed in, maar dat is het niet enige wat we doen. We verzorgen ook volledige campagnes waarbij verschillende mediakanalen ingezet worden. Zowel online als offline. Altijd voor een zo scherp mogelijk prijs en een zo groot mogelijk bereik. 

Check uw condities


U adverteert al en wilt weten of het goedkoper kan? Of u nog wel de beste condities heeft? Ook daar kan de Marketing Koopman u bij helpen. Met onze open en transparantie werkwijze geven wij u duidelijk aan op welke onderdelen u eventueel kunt besparen en hoe u nóg meer uit uw marketingbudget kunt halen. Dat is ons werk. Met die opdracht kunt u ons op pad sturen. 

Goedkoop Adverteren Marketing Koopman Ulft

Bekijk ook:

media advies

Media Advies Marketing Koopman

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik. 

Bekijk ook:

online marketing

Internet Marketing

Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij. 

Bekijk ook:

media productie

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

Wij bedénken niet alleen samen met u wat de juiste mediastrategie is, maar voeren het desgewenst ook uit. In samenwerking met een breed netwerk zorgt de Marketing Koopman ook voor productie van uw media-uitingen en reclamematerialen.