Home   »   Diensten   »   Folders verspreiden

Folders verspreiden Achterhoek

U wilt meer bekendheid voor uw product of dienst? Folders verspreiden is dan een goede optie. Op dezer manier komt u bij veel mensen onder de aandacht tegen een relatief laag tarief. Wij kunnen het gehele proces voor u begeleiden. Van het ontwerpen en drukken tot het goedkoop verspreiden van folders.  

Verschillende manieren van folderverspreiding

Er zijn verschillende manieren voor het verspreiden van folders. Wat we tegenwoordig vaak zien is dat uw folder in een bulk verspreid wordt. Dat is de goedkoopste oplossing, maar krijgt uw product of dienst dan ook voldoende aandacht? En zijn er andere manieren om het aan te pakken? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor effectieve folderverspreiding met u. 

Folders versturen: efficiënte reclame

Folders verspreiden is nog steeds een goede en efficiënte manier van marketing. Zeker in combinatie met andere marketinginstrumenten, kan het verspreiden van goede folders of flyers uw naamsbekendheid sterk vergroten. OK, ongeveer een kwart van de huishoudens in Nederland heeft een NEE-NEE sticker, maar dat zijn huishoudens die daar bewust voor kiezen. De huishoudens die wél folders ontvangen, hechten er dan ook meer waarde aan. In totaal worden zo'n 12 miljard folders per jaar verspreid in Nederland. En ja, ook Doetinchem, Zutphen, Winterswijk, Ulft en andere Achterhoekse plaatsen horen daarbij. 

Goedkoop folders verspreiden

U laat al folders verspreiden, maar wilt weten of dit goedkoper kan? Wij leggen uw uitgaven graag voor u onder een vergrootglas om te bekijken of u wel het scherpste tarief betaalt. Door onze goede contacten in met name de regio Achterhoek weten wij de kosten laag te houden. Door deze besparing haalt u nóg meer uit uw marketingbudget. Goedkoop folders verspreiden voor ons een must. 

Folders verspreiden van A tot Z

Als u folders wilt verspreiden kan De Marketing Koopman dit van A tot Z voor u regelen. Het begint natuurlijk bij het ontwerpen van een folder. Samen bespreken we de inhoud en gaan vervolgens aan de slag met een opvallend ontwerp. Vervolgens kunnen we, via onze partners, ook het drukwerk voor u regelen. Zo heeft u slechts een aanspreekpunt om het hele proces te regelen. Handig!

Contact


Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op. Wij helpen u graag!

Goedkoop Adverteren Marketing Koopman Ulft

Bekijk ook:

media advies

Media Advies Marketing Koopman

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik. 

Bekijk ook:

online marketing

Internet Marketing

Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij. 

Bekijk ook:

media productie

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

Wij bedénken niet alleen samen met u wat de juiste mediastrategie is, maar voeren het desgewenst ook uit. In samenwerking met een breed netwerk zorgt de Marketing Koopman ook voor productie van uw media-uitingen en reclamematerialen.