Home   »   Diensten   »   Marktonderzoek

Marktonderzoek

Wilt u wel eens weten hoe het zit met de interesse voor uw product of dienst in de regio? Met een marktonderzoek komt u erachter waar kansen liggen en welke mogelijkheden er zijn. U kunt  zo nog gerichter en doeltreffende adverteren. 

Opvallen met adverteren


Uit ervaring weten wij dat een marktonderzoek heel verhelderend werkt. U weet zo bijvoorbeeld perfect hoe u uw klanten kunt bereiken en hoe is zich kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.  Als we dat weten, bekijken wij samen met u welke middelen we daarvoor kunnen inzetten. Zo komen we op basis van onderzoek tot de meest effectieve aanpak en het optimale bereik. 

Praktische aanpak


We zijn zeer praktijkgericht. Vanuit onze ervaring weten we van veel dingen al of ze wel of niet werken. Die ervaring nemen we dan ook altijd mee in ons advies. 

Marktonderzoek De Marketing Koopman

Bekijk ook: 

media inkoop

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

De Marketing Koopman is als Achterhoeks media adviesbureau gespecialiseerd in media inkoop. Door onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk weten we voor u altijd het meeste uit uw marketing- en communicatiebudget te halen.

BEKIJK OOK: 

ONLINE MARKETING

Internet Marketing

Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij. 

BEKIJK OOK: 

MEDIA PRODUCTIE

Media Productie

Wij bedénken niet alleen samen met u wat de juiste mediastrategie is, maar voeren het desgewenst ook uit. In samenwerking met een breed netwerk zorgt de Marketing Koopman ook voor productie van uw media-uitingen en reclamematerialen.