Home   »   Diensten   »   Media inkoop

Media inkoop

De Marketing Koopman is als Achterhoeks media adviesbureau gespecialiseerd in media inkoop. Door onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk weten we voor u altijd het meeste uit uw marketingbudget te halen. Wij helpen onze klanten uit de regio Achterhoek met de inkoop van media. Een uitstekende zichtbaarheid bij de juiste doelgroep is daarbij altijd het uitgangspunt. 

Media inkoop op maat


Het media-aanbod in de regio Achterhoek en daarbuiten, kent voor ons geen geheimen. Daardoor weten we precies welke media aanbieder het best aansluit op uw wensen en behoeften. Samen met u bekijken we hoe u het best zichtbaar bent in verschillende media. 

"De Marketing Koopman verzorgt de volledige mediaplanning en -uitvoering van gedrukte advertenties."


Jutta Zents en Nardy Rooks - SEESING PERSONEEL

Voorbeelden mediakanalen


Adverteren kan op verschillende manieren. Zowel online als offline. Vaak wordt voor een mix gekozen voor het optimale resultaat. De Marketing Koopman gebruikt alle beschikbare media-instrumenten, maar kijkt altijd eerst samen met u wat de beste manier is om uw doelgroep te bereiken. Enkele voorbeelden van media inkoop:

Goedkoop Adverteren Marketing Koopman Ulft

Bekijk ook:

media advies

Media Advies Marketing Koopman

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik. 

Bekijk ook:

online marketing

Internet Marketing

Wanneer u wilt meetellen in de regio, is online marketing onmisbaar binnen het marketing- en communicatieplan. Door online goed vindbaar en zichtbaar te zijn geeft u een boost aan uw bekendheid. De Marketing Koopman helpt u daarbij. 

Bekijk ook:

media productie

Media Inkoop Marketing Koopman Ulft

Wij bedénken niet alleen samen met u wat de juiste mediastrategie is, maar voeren het desgewenst ook uit. In samenwerking met een breed netwerk zorgt de Marketing Koopman ook voor productie van uw media-uitingen en reclamematerialen.