Altijd zichtbaar

Zichtbaar

U wilt zichtbaar zijn. Scoren. Of dit nu met een prikkelende advertentie in een huis-aan-huisblad, een flyer, een radiocampagne of online marketing is: wij hebben jarenlange ervaring met alle middelen. Samen halen het maximale uit uw marketing- en communicatiebudget. 

Sterk in de regio

Regionaal Adverteren

Het mediagebied in en rond de Achterhoek kent voor de Marketing Koopman geen geheimen. Hierdoor kunnen we steeds de juiste afweging maken tussen kosten in combinatie met maximale zichtbaarheid. U kunt ons wakker maken voor het activeren van uw doelgroep. Zeker in de regio. 

Breed netwerk

Breed Netwerk

De Marketing Koopman heeft een uitgebreid netwerk. In combinatie met een perfecte kennis van de markt verzorgen wij uw media-inkoop, geven we onafhankelijk advies en geven wij uw bedrijf, evenement, product of dienst de juiste aandacht. Altijd voor de scherpste prijs.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR...

Het perfecte media advies

Het maximale rendement uit uw marketing- en communicatie-inspanningen halen. Daar kunt u het media advies van de Marketing Koopman voor gebruiken. Met onze jarenlange ervaring weten wij uw budget optimaal in te zetten voor een zo groot mogelijk bereik. 

Waarom de Marketing Koopman?

Wij geloven in heldere, duidelijke communicatie. Niet alleen in bijvoorbeeld advertenties, maar ook met onze klanten. U werkt daarom altijd met één aanspreekpunt voor alle diensten die wij bieden. Binnen ons totaalpakket kunnen we zo efficiënt werken en snel schakelen als dat nodig is. Zo brengen wij uw bedrijf, evenement, product of dienst bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

Effectieve media inkoop

De Marketing Koopman is als Achterhoeks media adviesbureau gespecialiseerd in media inkoop. Door onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk weten we voor u altijd het meeste uit uw marketingbudget te halen. Wij helpen onze klanten uit de regio Achterhoek met de inkoop van media. Een uitstekende zichtbaarheid bij de juiste doelgroep is daarbij altijd het uitgangspunt. 

Media producties en drukwerk

Een advies is stap één maar ook bij de uitvoering helpen wij. Altijd met hetzelfde aanspreekpunt. Wilt u een flyer of folder laten ontwerpen en drukken? Een professionele webshop? Een bijlage in een de krant? Roept u maar! Samen met onze partners verzorgen wij de producten van verschillende media-uitingen. 

Bekijk wat wij doen voor onze klanten...

Wij zijn trots op wat wij bereikt hebben voor onze klanten. Bekijk hieronder wat onze klanten over De Marketing Koopman zeggen. 

 

Wassink Autogroep
Mike van Eijk
Door de Marketing Koopman adverteren wij al jaren tegen scherpe tarieven.
Wassink Autogroep
Seesing Personeel
Jutta Zents en Nardy Rooks
De Marketing Koopman verzorgt de volledige mediaplanning en -uitvoering van gedrukte advertenties
Seesing Personeel